Puppy fotoshoot - Hondenfotografie - Fotoshoot by Sanne

Als je een fotoshoot boekt dan ontvang ik graag wat meer informatie over jouw hond. Wat is het ras? Wat is het karakter? Kan jouw hond bepaalde kunstjes? En kan hij met andere honden?  De locatie bepalen wij in overleg, maar als je een voorkeur hebt voor een locatie, geef die dan ook gerust aan mij door. 

Zorg dat de vacht van jouw hond in goede conditie is.  Neem voor de zekerheid een handdoek mee zodat je kwijl of vuil tussendoor weg kan halen. Oefen een paar keer voor de fotoshoot de basiscommando’s zoals: zit, blijf en af en eventueel andere kunstjes. De ene hond doet alles voor snoepjes en de andere hond doet alles voor zijn favoriete speeltje. Neem dit dan ook gerust mee zodat de fotoshoot een leuke belevenis wordt!

Tot slot is het handig om op tijd op de locatie te verschijnen. Je kan dan nog een stukje met jouw hond wandelen zodat hij een beetje kan wennen aan de omgeving. 

Aan het begin van de fotoshoot zal ik kennismaken met jouw hond. Ik kijk dan hoe jouw hond reageert op de camera. Vervolgens gaan wij op zoek naar fotogenieke plekken in de natuur met een rustige achtergrond en mooi lichtinval.

Samenwerking staat centraal bij de fotoshoot om jouw hond prachtig te fotograferen. De fotoshoot duurt ca. 60 minuten. Dat is afhankelijk van de gemoedstoestand van jouw hond. Tussendoor is er voldoende ruimte voor jouw hond om even te snuffelen, spelen of uit te rusten. 

Na de fotoshoot maak ik een selectie uit de foto’s. De 10 mooiste foto’s zal ik professioneel nabewerken in de fotografie stijl van Fotoshoot by Sanne, sfeervol en natuurlijk. Binnen 7 dagen na de fotoshoot stuur ik de foto’s digitaal naar je toe.

Afhankelijk van het fotoshoot pakket dat je hebt gekozen, mag je jouw keuze voor 1 of 3 hoge resolutie foto’s aan mij doorgeven. Deze stuur ik dan naderhand nog digitaal toe. Wil je graag meer foto’s in hoge resolutie? Dan kan je die altijd nabestellen.  

Puppy fotoshoot - hondenfotografie

Puppy fotoshoot

Fotoshoot hond - Hondenfotografie - Fotoshoot by Sanne

Fotoshoot hond

Fotoshoot hond en baas - Hondenfotografie - Fotoshoot by Sanne

Fotoshoot hond en baas